taizé

Heejsan, snart bär det av till taizé mina kära läsare, jag är riktigt pepp och jag vet att det kommer bli riktigt awesome haha, det är bara två timmar kvar tills farmor kommer hit och ska skjusa mej så det blir att fixa det sista och fixa sig själv också :)
Jag kanske lägger ut ett mobilt inlägg sen när vi inte är i sverige längre, men bara kanske, får se om man orkar :D det ska bli skönt att åka bort ett tag så man kan fundera på vad man egentligen vill med sitt liv och ja slippa allt bråk hemma och i skolan så jag kommer njuta mina vänner..!
men vi hörs och kanske ses om en vecka eller vem vet vi kanske ses i taizé :D



Peace Out <3


allt och lite till...

tjenis penis
idag har det vart typ värdens chillaste dag, börja skolan 8.15 med matte, va som vanligt duktig och jobba som jag skulle  eller...? Sen hade vi mätteknik och vi sluta 45 min tidigare för att våran lärare är så jäkla blåst..haha men fett chill att sluta tidigare, sen hade vi lunch och sen projekt och företagande som man inte gjorde ett skit på som vanligt, haha men det är lixom värdens tråkigaste ämne.. eller ja nästan (A) sen sluta vi och jag åkte hem la mej i sängen och somna haha kul liv, sen vakna jag och gick ut till vardagsrummet och va ser jag där..? joo kräfter till kvällsmat kan det bli bättre..? NEEEEEEEJ :D
I helgen blir det att slappa och plugga lite om man orkar (A) 


jag och Issa firar 8månader imööörn <3




Peace out <3

Jag döljer alla mina känslor med ett fejkt leende..

Hejsan det kanske var ett tag sen man skrev men nu får man helt enkelt uppdatera :)

idag har jag vart ledig och vart hemma och gjort ingenting alltså = nolifers.. haha men så får det vara ibland (A) Sen kom min mor hem och jaa sen åker vi till ikano och träffar moster, hennes sambo och min 7månaders kusin, hehe hon har växt kan jag lova mina vänner, men hon va lika glad som alltid, sen va vi där på ikano ett tag och sen åkte jag och mor och handla och sen åkte hem, sen laga vi lite mat (bakpotatis och någon räkgrej) och jaa nu sitter jag här :D

Imorn blir det att chilla lite och sen vettni händer det grejer, det blir att sätta på sig sin superhjälte outfit och åka till lambohov för att käka pizza, sen åka in till stan för att köra Laserdome, I SIN SUPERHJÄLTE OUTFIT hahaha ass kuuul :D       Men ni får ha det super braa...!!!





Peace out <3