kärlek<3

Heeeeeeeeej :D





i looove you (L)


Peace out <3


Helgen... :)

Tjeenis p***s  :D

jag vettifasen men jag är på pepp humör för igår så träffa jag sussi och vi gick på bio och kollade på I rymden finns inga känslor och jaa tror de eller ej men i mitten någonstans så satt de en liten tant som skratta åt allt och hennes skratt va ju sjukt haha... sen efter filmen så gick vi och tog en fika och snacka om the old time... när vi åkte till finspång och gjorde bort oss och andra sjuka minnen vi har tillsammans :)
ehm sedan så gick vi och skulle hälsa på sussis kompis och några andra booys och jaa det va riktigt jäkla kul, dom va ju inte direkt så nyktra om man säger så, vi skulle ju ha åkt taxi runt linköping men de blev inget för vi kom på att vi hade missat bussen och som tur va så kunde sussis mamma hämta oss och det va riktigt livat mina vänner :D men jag hade sjukt kul med dej Susanna Sjöström och jag hoppas det blir av igen, puss påre <3

Idag ska jag ut med hundarna, packa lite och sen åka till lambohov för att sedan tillbringa resten av min helg där woho... men på söndag så kommer alla nya konfisar bl.a mina bröder :P men det kommer välla att bli kul förhoppningsvis, håll tummarna för mej :D  
 


Peace Out <3

Dagens dag... 03/9-10

Heejsan folket, jag säger bara FREEEEDAAG <3

Igår så va jag ju i skolan och jag sluta ganska tidigt jämfört med alla andra dagar då vi slutar runt 4, 5 vi hade typ automation, samhäll, projekt och företagande riktigt tråkigt iaf... men under våran sista lektion så skrev Jonnis ett textsms till mej och frågade mej om vi skulle hitta på något och jag som älskar Jonnis tackade ja :D sen på stan så kolla vi på jeans åt mej och bh åt jonnis och så pröva jonna typ 13 bhar och jag pröva týp 3.. haha men sen så sa hon att vi måste kolla på shooeees och då kom jag på att jag behöver ett par och så hitta jag ett as najsiga par :D heeelt perfekt och en helt perfekt dag med min syster... ;)

Idag så var det skola som vanligt och vi hade typ matte, mätteknik och ellära ;) vi skulle egentligen ha haft ellära runt halv 3 men så hade vi ingen projekt och företagande så vi kunde flytta upp lektionen till 12.00 så sluta vi 14.30 och vi skulle ha slutat halv 5 annars :D haha as bra dag och ikv blir de tacos igen med min mor och min ena broder :)
Imorn blir de att sova över hos Jonnis och de bliiir fet kul :D

Peace out <3