inte igår !

jaha hej eller vad ska man säga ?
 
Det va ett tag sen man satt här och skrev. 
Och mycket har hänt kan man säga, både bra och dåliga saker.
Vet inte riktigt vart man ska börja, sjukt svårt. 
Äsch börjar med att skriva vad jag gjorde i helgen och kommer göra idag, och sen får vi väl se vad som kommer fram ur mina tankar! 
 
Min kusin som förut va min lille trollunge har blivit storasyster till en liten pojke som heter Jonatan så Svea är bara min trotsiga trollunge nu. Men söt är hon och hon blir bara smartare och smartare för varje gång man träffar henne! 
Men iaf så var hon och sov hos mina föräldrar ( jag flyttade till lasarettsgatan men nu har jag flyttat igen till min kompis Madeleine som ni säkert vet vem det är) och då har även jag sovit hos dom. Vi har busat, vart på bio, lekt i lekplatsen och vart på kalas och firat min lilla farfar :). Och igår åkte hon hem. 
Då åkte jag på vattengympa med Madeleine :) 
Och nu sitter jag här hos mina föräldrar och skriver lite. Lite senare idag ska jag på något som heter SH´BAM med Madeleine och se om det är något att ha, men det verkar roligt ! 
En annan grej jag har prövat är affropowerdance, sjuuukt kul faktiskt ! Mycket rörelser och man bara skakar på hela kroppen, om ni får tillfälle att pröva det så kööör ! Det är roligare än zumba :D 
 
Jag har börjat ta tag i mitt liv, börjat träna och äta nyttigheter, försöker mitt bästa iaf och det är väl huvudsaken !
Ne men nu ska jag göra något annat så får vi väl se nästa gång jag skriver :) Tror det kommer handla lite om vad jag gjorde i sommras och lite så :) 
 
Peace Out !