Dagens kommentar: sara säger; ser du hans...

Dagens kommentar: sara säger; ser du hans som går där! anna säger: ja! Sara säger: jag cykla om honom imorse! Anna säger: han är så...bög !!? Sara säger: HAHAHAHA DAGENS KOMMENTAR (Y)


09//3

Heej gott folk :D
idag va det studiedag och simon kom på besök och vi typ kolla film hela dagen eller ja dom ynka timmarna han va här men de va fett mysigt iaf :) sen åkte jag ner till rese med honom och sen åkte jag vidare till konfan, den va ju lika rolig som vanligt hahah... nerå men det funka, nu ska jag ut med hundarna och sen kolla på big brother och imorn blir de skola :D

<3





Peace Out <3

3/2

tjoosan :)
Lilla madde sa att det va dags för mej att uppdatera min blogg och jaa jag kanske är lite seg då och då men det är väl man någon gång ;)
Jag tänkte skriva om en sak som två killar i min klass och jag disskutera om idag och dom fråga mej - varför bloggar man för? då kan man ju lika gärna skriva dagbok..?
Jaa varför bloggar man för och inte skriver dagbok?
Jag bloggar för att jag vill att ni ska veta vad som händer i mitt liv och vad som händer i min vardag, hur jag lever och vad jag lever för. Jag tycker att skriva dagbok är något personligt och det är bara du själv som läser det, medans på en blogg kan flera personer läsa och se vad som händer och det är ju upp till er bloggare att avgöra om det ska vara en privat eller öppen blogg.
Det beror ju också på vad det är för person, alla människor är olika, har olika uppfattningar och åsikter. Personer som bloggar måste ju tycka att de är kul och att det är någonslags "hobby" om man kan kalla de så.. det är precis som om man gillar att spela fotboll, måla, fotografera, festa och allt !
skriv era åsikter :D !!

vart i skolan idag och sen klippt håret, nu väntar duschen, big brother, spiderman och hundarna ;) mysig kväll






Peace Out <3