vill inte mer...

Hej...
vill bara slänga in ett inlägg om att jag har lite ångest över att skolan är imorgon(idag). Asså verkligen ångest, det är sjuukt jobbigt att veta att det är skola, vill verkligen inte gå.
Men det är ju två veckor kvar sen blir det praktik i 10 veckor och sen förhoppningsvis ta studenten och sen börja jobba, aldrig mer skolan, aldrig! ...
Och det blir ingen torsdagsklubb....
Alla kompisar bara dissar.....
Livet suger just nu...!!!

gaaaah...


lite hit och dit..

hej mina snygga okända läsare!

Snart är lovet slut och det gör mig ledsen i ögat..! ska iaf supa bort mina synder ikväll och dansa galet med Madde och Silvia :) Bilder kommer tror jag om jag orkar lägga upp några haha....
Har börjat tagga med lite Rammstein- Du Hast (Y)

Idag har jag bakat till mina bröder och pappas kalas på söndag, chockladsnittar och kärleksmums. Sen ska jag väl göra Dumle och smarties kakor :D feett gott hehe (A)

Har inget mer och skriva...ville bara göra en snabb uppdatering här hehe :)



<3


dont you love me...?

Hooolla!

Är inne i en sådan period då jag inte orkar göra något, typ som att blogga, lite synd eftersom jag vet att det är sååå många som läser det jag skriver ;) eller inte....
Jag ska iaf ut (igen) imorgon med madde på torsdagsklubben, wooop wooop! Blir nog skoj som alltid, det blir alltid gaalet när man går ut med den där tösen, haha loooove it!

Och snart är det sportlov och jag ska inte göra ett skit! Ska väl umgås med lite vänner och fira mina bröder och njuta av lovet! Snart är det praktik...och sen är skolan slut, stööööööört sjukt att det går så jädrans fort, snart tar jag studenten!!!! Paarty!


blivit kär i dom!




när hittar kärleken hit...?
vad är det för fel på mig..?
berätta för míg..!
vad är det för fel på mig??

TK <3

Igår vart det ju torsdagsklubben med madde, det va så väääärt!!!!!!!!
Hade as kul, träffa roligt folk, bra musik, dansa gaalet. Älskar verkligen torsdagsklubben :)









Kanske blir lite utgång nästa vecka med ;) veeeeem vet.....
EFTER KLOCKAN 00.00
WOOOP WOOOP

Nu är det iaf helg och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, om jag skulle träffa jonnis och umgås lite, chilla lite :)


PEACE OUT <3


i mitt förra liv...

I början av 1an fick vi göra ett test i svenskan, vi fick tillbaka testen efter ca en vecka. Hon stämla mig! Hon sa att jag har dyslexi. Efter ett litet test kunde hon säga att jag har dyslexi. Precis som 10 andra i klassen, enligt henne hade alla dom här 10 dyslexi. Det finns inte ett chans att alla hade de, det är helt fel, som typ hon trodde att bara man stava fel eller hade formulerat en mening fel så hade man dyslexi....braaa lärare (Y)  
"Dyslexi eller specifika läs- och skrivsvårigheter är en varaktig funktionsnedsättning som innebär svårigheter med att läsa och skriva. Dyslexi är inte relaterat till intelligensnivå. Dyslexi omfattar vidare inte läshinder som orsakas av synproblem eller av brister i undervisning, sociala förhållanden eller motivation. Dyslexi kan vara en medfödd egenskap, utvecklingsdyslexi, eller ha uppkommit vid skada eller sjukdom."

När jag gick i 6an hade dom misstankar på att jag hade dyslexi, jag fick göra massor av olika tester men...(!) jag hade svårt att hålla koll på siffror, att komma ihåg saker, att prata, kanske för att jag stamma väldigt mkt när jag va yngre, men det va då. Nu tycker jag att jag har en ganska bra koll på datum och att komma ihåg det viktiga, jag pratar inte direkt så bra men jag stammar inte som jag gjorde förr...tur det!

I svenskan nu i 3an hade vi en annan lärare. Hon sa att jag har vissa svårigheter med att skriva, att jag typ går över till tempus, stavfel och "dataspråk". Men att hon annars tycker att jag skriver jätte bra, att jag är duktig på att göra det. Första gången på länge en lärare säger att jag är bra på något. Det värmer! Och jag tycker om att skriva, jag skriver hellre än att prata, mycket hellre, för det är så svårt att uttrycka sig i ord när man pratar, tycker jag.

Mycket snack om något så litet


Taggar för torsdagsklubben ! WOOOP WOOOP :D



Peace Out <3