puss

jag har flyttat, jag jobbar, kärlek och vänskapen är perfekt, jag har en ipad och mitt liv är helt enkelt underbart !
puss och godnatt

tralalalaaa

heeeeeeeej mina efterlängtade läsare....om jag nu har kvar några vettifan...menmen HEEEJ :D
 
Jag sa ju att jag skulle skriva typ den 20? och då vi skulle få nycklarna meeeeeeeen vi får dom på fredag så jag är typ "ledig" imorgon och på fredag för packning och städning i mitt "ex" rum och så ska vi väl typ börja fixa lite smått på fredag i lägenheten, SJUUUUUUUUUUKT spännande...förlåt...jag är lite i exstas eller hur fan de stavas...inte vet jag jag är ingen jävla svensklärare !!
 
Hoppas på att jag och Madde får låna hennes systers bil så vi kan åka på en roadtripp till inte mindre än.....ULLARED :D sjukt kul, jag va ju där i sommras med mamma och mormor men det är typ inte samma grej som att åka dit med ens bästa kompis lixom :) så det håller jag tummarna för och jag hoppas att ni gör det samma !
 
Snart är det jul och allt, och då får man julpynta, köpa julklappar, baka, och mysa med sina nära och kära. jag älskar julen, jag älskar den mer än min födelsedag till och med. Man får en så sjukt bra gemenskap på julen och man får träffa alla släktingar och bara mysa och samtala och äta och se kalle anka tillsammans, det ÄÄÄÄGER :)!
 
men aa... nu har jag iaf fått ut min bloggenergi och jag skriver noooog...någon gång under helgen när jag har tid :)
 
Puuuusss på skinkan
och btw har jag sagt upp en av mina vänkontakter, känns helt okej skönt. Lite tomt men skönt.
 

BloggStopp :/

Tar ett stopp för bloggen till jag flyttar, någon gång runt den 20 november :)
Händer inget speciellt roligt, utan bara jobbar och partajar så efter flytten får ni uppdateringar om mitt liv i en annan bostad och hur vardagen ändras med att bo med sin bästa kompis :)
Sååå då vet ni :D!
Ska btw åka till ikea nu och kolla på lite grejer med sussi :) sweet !