utgång...

jag drar mig till Aho för att fira henne lite och sen blir det ofc...krogen ! Blir säkert trevligt...men Madde bajs kunde inte komma...men aa vi får se hur kvällen slutar !

Hööööörs

dont you worry....

 
Jag älskar den här låten !
den är underbar

dags igen

hej på er !
 
kanske var dags för ett inlägg...
Jag hade lovat mig själv att aldrig återvända till mitt förflutna, men du försvinner inte ur mina tankar, och jag vet inte vad jag gör för fel, snälla, jag ber dig, försvinn, försvinn...
 
Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag orkar inte göra något, förutom att supa och dansa galet, det är typ så jag känner just nu, bara försvinna och leva i nuet och se vart man tar vägen i slutet av kvällen, vara riktigt spontan, det gillar jag, det är ju ändå ingen som äger mig så varför inte passa på när man väl kan? Jo just det detta är Sverige, det är ju fel att göra så för man blir ju dömd lika fort som man tänker det.
Man lever lixom EN gång, en jävla gång, varför ska man då leva ett vanligt tråkigt svenneliv? varför inte bara....passa på innan du ligger i jorden?
Jag vill ha en pojke... jag vill inte hålla på som jag gör heeela livet, jag har tröttnat på det så sjuuuukt mycket, 21 pers på ett år, ja det kanske är mycket. Men killar är rätt oseriösa nu förtiden, visst jag är rätt kräsen men vafan...har man inte rätt till att vara det? Hitta den perfekta mannen till sig själv. Men ja om jag har för många krav, jag har inte ens några krav, men om jag är för kräsen kanske jag inte alls hittar någon och blir ensam för alltid. Jag vet inte ens in och ut längre.
Jag har så grymt många tankar och ba Jaaa detta ska jag skriva på bloggen och sen när jag loggar in och ba...noe...jag orkar inte och vem fan bryr sig egentligen?
 
Meeen tillbaka till mitt Svensson liv så har det inte hänt så mycket, jag jobbar, är barnvakt, jag har slingat håret blont, jag ska ut imorgon med Madde och göra en favorit i repris, vem vet vart vi hamnar lixom?!?
Jag borde banta med....jag äter ju såna här kapslar varje morgon, det ska minska matsuget och så ska man förlora lite vikt, matsuget är såå mycket mindre så det känns som om det borde funka, jag har inte kollat min vikt det har jag inte vågat....men fan...
Just det!!!!!
Jag och Sussi har hittat en lägenhet som vi ska flytta in till, den är ganska fräsch och stor så det är grymt!!
 
Om någon het kille skulle läsa detta så kan du ju alltid höra av dig, fast om du bara är ute efter ett ligg så kan du leta vidare !
du är vacker, inte jag, ge mig din skönhet ...

sick in head

gaaaah har ingen tid till att blogga...jag vet inte, jag tycker det blir lite tråkigt om jag ska skriva om samma saker jag gör varje dag haha...
Jag jobbar, är med kompisar och festar, fast aa måste dra ner på festandet lite nu !!! haha...
 
Lägger iaf upp två youtube klipp som jag verkligen älskar och dom låtarna får mig att må bra och aa livet är helt enkelt bra just nu, förutom en viss vän som jag blir gaaalen på...menmen det tar vi en annan dag :)!
 
 
 
Tänkte att jag skulle lära mig dansen på det första klippet och sen köra det på krogen, blir nog en riktig höjdare ;)
 
Puuss! <3