kärlekens tecken

Du betyder mycket även fast du sitter på andra sidan skärmen
jag gillar dig
en hemsk och underbar känsla på samma gång
Du är underbar
du får mig att le varje gång vi pratar,
och vilken underbar känsla man får att prata om en framtid tillsammans
Du & Jag
Sara & D <3
 
Du är bäst helt enkelt.
D <3
 

alkis nr1

Hejhej
 
Kvällen igår ägde !
Vi dansa
skratta
busade
och
hade
allmänt
TREEEEEEVLIGT :D!
Nu ska jag fixa till mig lite sen så kommer Sussi över och så blir det lite förfest med Jonna, Sussi och kanske Fredrik :) kuuuul !
Sen drar vi vidare till Platens och dansar och raggar!!!!!!
 
Nu kör vi
 
 
Puss på skinkan <3
 

Utekväll !

haaallu !
 
Nu är jag och Jonnis redo för en partykväll på stan ! Röja gaaaalet på platås dansgolv och skaka lite rumpor ! heheh busigt värre... se om man hittar ett snyggt ragg till Jonnis ;)
Så om ni bor i Linköping kom till platå och busa :D !
 

puss på skinkan

hooooolla !
 
Kom hem igår från husvagnen, älskade Jonna kom och hämtade mig så jag är ensam hemma hela helgen!
Fast jag lär ju vara upptagen då jag och Jonna ska ut och partaja både ikväll och imorgon så det blir naajs :)
 
Idag är det en vecka kvar tills jag drar till Frankrike, till älskade Taizé <3
Vi stannar en natt över i Paris och det kommer bli gryyymt, gaah önskar vi åkte nu.
Men jag kommer vara borta hela veckan och förhoppningsvis ha det grymt kul, och slippa Sverige och vara utvilad och redo för andra tag när jag kommer tillbaka :)
 
Men snart kommer Jonnis så måste greja lite, kort inlägg men nu vet ni att jag lever och inte har glömt er ;) !
 
<3

sorry for my life

sorry för dålig uppdatering, har vart upptagen på annat håll !
 
Har idag besökt smultronstället i Söderköping med Madde och mina bröder + en av deras kompis. Riktigt mysigt även fast det regna lite då och då och att det va lång kö men det va värd väntan :)
 
Har sökt ett jobb som jag har fått svar på så vi får se om jag får det eller om jag måste söka vidare, det suuger att va arbetslös, hur tråkigt som helst. Men jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden. Sånt som märks.
 
Ska snart bege mig till stan för lite utgång med min kära vän, blir nog kul !
Imorgon åker jag till husvagnen och det blir lite dålig uppdatering tills jag kommer hem igen och jag vet dock inte när jag kommer hem men det är sånt som märks ;)
 
 
 
Puss på skinkan <3

du ser mitt inre, inte mitt yttre

Det känns skönt att allt är uträtt igen, du betyder mer för mig än vad du kan ana, du förstår mig som ingen annan gör och därför betyder du massor för mig och jag kan inte klara mig utan dig <3
 
 
 
Imorgon ska jag träffa Jonna för att äta lite pizza och snacka lite :)
på kvällen ska jag, älskade Madde och snögga Jonna ut och partaja, dansa och ha jäääävligt kul på platens. Vi kommer ju (som vanligt) ÄGA dansgolvet med våra dancemoves ;) blir kul ! 
Älskar dom <3
 

4 veckor sedan

Hooolla :)
 
igår va det en månad sedan jag tog studenten, det bästa dagen i mitt liv, kommer aldrig glömma den dagen då jag sprang ut ur skolan för alltid.
 
Ska snart bege mig bort mot jobbet, eller jobb och jobb...jag ska ta hand om två små flickor och idag ska jag pröva på hur det fungerar, ska hämta dom på dagis och fritids och så massor av roligheter :)
Det blir aweeesome, ska ta med kameran och fotografera vi får se om jag tar med lite andra tjejgrejer som den äldsta tycker om :) Men det blir kul. 

dagen jag aldrig kommer glömma

Ska ner till stan och umgås lite med min saknade vän Martina :)
Vi ska ta en fika och sen shoppa lite, kanske hittar något och ha på mig ikväll då jag och jonna kanske ska ut, vi får se :)!
Har så jävla ont i hela kroppen, att sola är inte min starka sida, bränner mig alltid !
dags för att fixa lite!  höööörs :D
 
 

Paris !

Godmorgon mina vänner, ska skjutsa mamma snart och sen ska jag hämta Jonna vid 12 och sen drar vi och solar! Sweeet!!
Sa ju igår att jag ska på möte idag, och det gäller ett barnvaktsjobb, ska sitta barnvakt åt två små flickor, två gånger per vecka, så jag kanske hinner skrapa ihop lite pengar till Paris :D Men det blir roligt! Och sen blir inte jag så rastlös på kvällarna, blir as bra att ha något planerat för en gångsskull :)!
 
 

schmidt

God kväll!
har haft en sjuuuukt bra dag!
Börja dagen med att va ute med hundarna i spåret, sen åkte jag och Jonna och plockade jordgubbar, sjuuuukt mysigt och det blir en ny tradition ! sen åkte vi och hämta en annan vän och åkte till Berg och sola, bada och såklart spana på heta killar !! ett måste när man är med mig ;)!
Jag och Jonna var där igår och spanade och tog vårt första dopp och vi tänkte åka dit imorgon med haha! har bränt mig på låren, rumpan m.m så jag ska köra mage imorgon om det är intressant att veta ;)
Imorgon ska jag även på ett möte, ska bli väldigt kul  !
 
 
 
 

morgonen gryr sent på dagen

Godmorgon mina snyggingar !
Idag blir det nog en chill dag med lite besök :)
Ska förhoppningsvis besöka tattoostudio imorgon med Jonna och boka tid för min kolibri tatuering som jag har tjatat som fan på haha men det ska iaf bli av !

firra

Har aldrig gjort så här många inlägg på en enda dag men jag kanske får lite mer läsare ;) nu ska jag göra mig iordning och snart kommer min vän hit och sen ska vi åka ner till stan och sola, gå på en PW och sen fixa oss iordning för röj ikväll :D
 

MK

Blir nog en utgång ikväll med en kär vän på NH, det är tydligen 80tals tema men jag har ingen Outfit till det så vi skippar det heelt enkelt ;)
Jag va ju ute i fredags och i lördags men vi får se om det blir något drag som då, jag är ju värsta partybruden nu för tiden! menmen Man Lever Bara En Gång !
stället jag aldrig kommer glömma

fri...

Hehe dom har gjort om blogg.se så man kan göra nya gryma saker som ex tidsinställda inlägg ! så typ nu skriver jag ett intressant inlägg och sen om en timme typ vid....19.02 så kommer det upp ;) AWEESOME, så nu får vi se om det duger eller inte men det tror jag blir grymt !
 
Den här helgen har vart gaaaanska så grym!
Var ju ute i fredags med Madde och Jonna på Platå och det va en riktigt bra fylla :)
Sen va jag ute igår med Jonna på Platens och det va grymt det med, jag lär Jonna hur utelivet fungerar ;) och hon klarar sig riktigt bra, men aa roligt var det !
 
Imorgon börjar den nya veckan med lite besök här och var...ex: tattoo, ett efterlängtat besök hos Martina, kanske Ullared med Madde, utgång kanske(?)  blir hur som hellst awesoooome !
 
När du säger att jag är fri, då är jag fri

taizé

Uttråkad.se !
Snart åker jag till platsen som jag älskar mest på den här planeten!
Vila upp min själ, hitta nya vänner för livet och bara njuta av att åka härifrån, hemmifrån och från Sverige...