mitt utseende är inget att jämföra

Färga håret till kastanj och skaffa sig en lugg står nog ganska högt på min att göra lista!
Jag hoppas iaf att jag passar i lugg och litar på Silvias och mammas ord ;)
Sen ska jag se om jag hittar något sexigt på stan som man kan ha på sig på Torsdagsklubben och temat är lixom Beach, lite svårt men lite kul och sexigt, det blir nog kuul, förkrök hos Maddes syster och sen äre fullfart som vanligt ;)
Något att se fram emot :)


Funderar på att anmäla en kille, han är onödig, ger onödiga kommentarer hela tiden och jag har tröttnat på det, det sänker mitt såkallade självförtroende. Tänker på konsekvenserna ifall jag skulle göra de, om jag skulle få skit eller om det slutar eller om det blir värre...det är ju frågan det.





älska den här låten!


peace out <3

no love

Jag vill vara kär...älska någon, att veta att man kan få en kram när man verkligen behöver en. Som nu. Vill. Men man ska ju sluta leta så sägs den komma. Kärleken alltså. Jag får sluta leta. så, jag slutar nu. NU.



söt va man förr iaf...


what goes around, comes around..

Hej har börjat med en diet nu, för tycker det är dags att ta tag i min kropp och snygga till den med lite mindre kilon (Y)
Kommer skriva senare om den funkar eller inte men jag hoppas på de bästa och ska försöka att inte slarva!

Idag tog jag en liten mysig fika med Jonnis, sen stack jag till domkyrkan för ett pass på konfan och sen gick vi ner och bowla, riktigt roligt!
Imorgon har jag studiedag men ska köra ner farmors bil på en typ check klockan 08.00.......suck! Sen ska jag till lambotown för ett möte med några från kyrkan och se om allt är okej inför konserten och om det är något dom undrar :)
Annars ska jag väl ta det lugnt och inte göra så mycket ! Har iaf INTE planerat att jag ska till Torsdagsklubben(!!!!!) men man vet ju aldrig ;)

Ska ta en dusch, krypa ner i min onepiece och chilla galet!




Peace Out <3

Du är unik !

Tjoflöjt :)

Var ju ute på torsdagsklubben i....torsdags (vilken överraskning) med Madde! Det va riktigt skoj vare, älskar att gå på torsdagsklubben för det är alltid röj, ganska normala människor och fullt med överraskningar, det tycker vi om :D
Älskar att gå med Madde och prata med henne även utanför skolan! Hon dömmer inte, det är de jag tycker om. Vi har alltid något seriöst snack även om vi inte är helt nyktra men det känns skönt att jag kan snacka med henne och typ att hon ger mig råd och ja det är skönt och förhoppningsvis tycker hon att jag hjälper henne eller att hon tycker om att snacka med mig för annars är det ganska ego av mig haha ;o



Idag har jag baara slöat ! har vart så trött på allt och alla så har chillat och sovit haha, fett slött, menmen ;)
Imorgon ska jag iaf till farmor och fira henne, söta farmor :)

jag har lite halvt dyslexi
jag hatar köttfärssås och spagetti
jag har glasögon
jag har haft ett seriöst förhållande.




Peace Out

en fågel utan vingar...

Hej snyggingar !
 
Jag har vart såå sugen på att tatuera mig men har inte riktigt vetat vad jag ska tatuera in eftersom den ska sitta där i typ resten av mitt liv, sen vill jag ju ha en tatuering som betyder något för mig och står för något speciellt. Jag har nu kommit på att jag vill ha en Kolibri och någon slags blomma.

"Kolibrierna har en utmärkt flygförmåga och gruppen har utvecklat ett antal distinkta flygtekniker som gör att de kan flyga framåt, vertikalt upp och ner, och som de enda fåglarna även baklänges. De kan även "stå stilla" i luften med hjälp av en teknik." 

Den här Kolibrin påminner lite om mitt liv, att det har gått framåt och bakåt, upp och ner, och att allt till och med har stått stilla en lång stund och jag har inte kommit någonstans i mitt liv. Jag vill bli påmind om att även om att jag har vart med om så mycket så står jag fortfarande på benen.

Har fastnat ganska mycket på den här bilden men jag vill bara ha en blomma och inte de som är runt om



Funderar på om jag ska gå ut på torsdagsklubben på torsdag med Madde igen, för de va sjuukt kul förra veckan men jag vet inte om jag har någon ork eller om vi ska gå ut nästa vecka men aa vi får se helt enkelt :)


Peace Out

my heart will go on...




Jag älskaaaar att han är så jävla duktig på att spela så det är sjukt ! vill också kunna spela gitarr känns lite försent nu haha... :) Tummen upp till han iaf (Y)

Från Linköping till Nepal...

hej på dig !

Idag har jag fikat med Hauer och planerat jätte mycket om vårat projektarbete som vi håller på med. Vi räknade ut att det är ungefär 5 veckor kvar tills våran konsert är :)
När man går i trean så kanske ni vet att man ska göra ett projektarbete om nästan vad som helst, det ligger på 100p och så fråga Hauer mig om jag ville vara med henne och göra en välgörenhetskonsert, och jag va lätt på och tyckte de lät...underbart !
Så nu har vi fått hjälp av lambohovskyrkan, deras körer ska sjunga, S.T.C, Emma och Simon och Jonna Hals ska göra solouppträdande, det kommer finnas fika och man får betala en summa för det, alla pengar som vi samlar in kommer gå till UNICEF eller rättare sagt det kommer gå till Nepal, för tjejer som inte kan gå i skolan pga att dom inte har råd eller att föräldrarna inte vågar släppa iväg tjejer att gå till skolan för det kan hända saker påvägen, eller att skolan inte har skilda toaletter.
Jag har märkt nu att det krävs jääätte mycket tid och arbete till att göra eller sätta ihop en konsert, det är inte bara att göra utan man måste tänka till, hur det ska vara, vilka låtar man vill ha med, temat, hur långt det ska vara, till vilken välgörenhet...? masssooor!
Vi maila affischmakaren som vi kallar han och några tryckföretag idag och vi får se om dom kan och vill sponsra oss, om inte så dör jag nog....Om ni inte känner någon eller är duktig på att göra skiss på affischer så får ni gärna säga till :) !
Den 12 februari i lambohovskyrkan klockan 18.00, kom och gör Nepal en tjänst och ge bort en summa till dom som behöver det..!


Jag har även vart på hockey LHC-AIK idag med Jonnis, LHC vann med 3-1, ganska skönt med dom tre poängen!

jag tycker att det är så underbart skönt att jag och Jonna pratar igen och är ganska bra kompisar som vi va förut, det känns nu som om vårt bråk va meningslöst och typ onödigt men aa det är sånt som man kommer på i efterhand. Det är så bra att kunna prata med henne igen för hon vet alltid vart man är, hon ser om det är något fel. Man kan verkligen prata med henne om allt, som jag känner att jag inte kan med mina andra kompisar. Hon är alltid positiv och vill ses och det tycker jag är skönt och så får jag komma bort hemmifrån och umgås lite socialt. Puss på henne !

<3

På söndag tänkte gå på min brors match och plåta lite bilder på honom för det blev så bra bilder förra året och jag behöver se om hans spel har blivit bättre hehehe ;) men han är min bebis och vill nog att jag ska komma för att jag är hans förebild :)




det tar aldrig slut

heeeejsan !

Good jul och gott nytt år efter typ 100000 år !
Jag vet att jag är typ jätte seeg och efter på att blogga men jag känner att jag vill skriva om saker som är betydelsefulla, inte om vad jag gör dag ut och dag in för jag känner att det kanske ni skiter fullständigt i och slutar läsa och de vill jag verkligen inte :)!   

Det har ju varit Julafton och Nyår och annat skit här och där, men känns som om Nyår är det senaste så då skriver jag att den tillbringades i Rimforsa hos maddes pojkvän, det va mycket mycket trevligt, och vi lekte "jag har aldrig", vi shottade i massor (iaf jag), vi pratade om att det känns som om några av mina kompisar har tagit avstånd från mig för att jag är bisexuell och massor annat roligt på hans köksgolv, vi åt och hade det väldigt trevligt !

Känns som om det här nya året kommer bli, jobbigt, spännande, tårar, skratt, nya minnen, roligt. Jag ska som många andra har skrivit försöka hitta sig själva och ta vara på mig och sätta mig främst. Jag ska ta studenten, förhoppningsvis dansa bal, hitta ett jobb, åka utomlands, kanske hitta något förhållande vem vet? Sen när man har lite pengar så kanske man ska flytta hemifrån med, det skulle vara rätt så skönt !

Ni får lite mysiga bilder över nyår också :)






En puss som avslutning på detta !