when the sun goes down

Ibland förstår inte jag hur killar tänker, eller vad dom egentligen tänker med..?


vill skriva något men jag kommer inte på vad jag ska skriva. Vill skriva något som berör mig och andra, men vet inte vad.
Jag får väl helt enkelt nöja mig med att skriva ett tråkigt inlägg om min vardag !

det är snart jullov, ska bli väldigt skönt att komma ifrån skolan! Men det kommer gå undan nu har jag tänkt på....vi börjar v.2 och sen går vi ut på praktik v.11 i 10 veckor och sen kommer vi tillbaka vecka 21 och sen har vi bara en vecka kvar i skola, studentveckan och allt, det är sjuuuukt !

Julen är det bästa som finns på hela året! älskar när hela släkten samlas eller när man bakar massor med mamma, och typ har snöbollsfight med mina bröder. Man får en så bra gemenskap med alla och äter och har de super trevligt !
det är då man känner sig älskad av alla !


du är en på miljoner !


fuck this shit..

Jag vill inte ha er kärlek eller eran bekräftelse.
jag vill ha eran förståelse om varför jag är som jag är !

Om ni har frågor, ställ dom så får ni svar :)




Vart i skolan, vart på möte om vårt projektarbete som är i full gång, bakat pepparkakehus med min kära bror, bild kommer och den är så j'kla snygg !


Peace Out


inspererad av en pojke...

hej, jag undrar vilka som verkligen känner mig ni som läser min inte så väl uppdaterade blogg. Ni kanske känner till det där om att jag heter Sara Niklasson, 930422, bor i linköping, har två tvillingbröder som inte är så lika, har två hundar, spela basket ett antal år, är ganska mycket i kyrkan, konfimander, sitter i styrelsen eller är det saker ni inte visste? Nu vet ni! Vad vet jag!
Jag vet iaf saker ni inte vet om mig som exempelvis... jag är bisexuell, att jag har vart mobbad stora delar av mitt liv och att jag fortfarande blir det, jag skärde mig, jag har aldrig haft många kompisar som jag har nu, jag är självständig och klarar mig själv, jag har jätte dåligt självförtroende, jag har blivit med ett fint ord....utsatt för sexuellt ofredande ett annat ord är våldtäcktsförsökt. Och det har påverkat min familj, vissa kompisar men det har påverkat mig mest, det är därför jag är som jag är. Jag skojar om saker, om personer, utsätter andra för att det är jag som är osäker i mig själv,
jag gömmer mig i skämten för att inte visa mitt rätta jag.
Nu vet ni!