alla skor har en historia..

Heeej mina kära <3
Känner att jag har varit lite osocial nu med det här med bloggandet :/ men jag lovar er att jag ska fan ta tag i mej själv och börja blogg mkt bättre!! kanske blir ett mobilt bloggande någon gång sådär ;) hehe men det har ju nyss vart jul och skolan har börjat och helt enkelt mycket att stå i. Jag kan ju börja och skriva hur min helg och min måndag har vart än så länge och vad jag har gjort idag.
Fredag: skola sen hem och chilla lite, handla lite med mamma och på väg ut från coopan så skrek min mor balle rakt ut..hehe as kul, så hade hon glömt lämna in en grej ;) sen på kvällen gjorde jag inte så mkt... datorn och film :)
Lördag : städat lite och sen kom moster (klicka på Svea bilden för att komma till hennes blogg), min 1år lilla kusin Svea (se bild nedan) sen gick jag och pappa över till farmor och sa grattis till henne och hälsa på alla farbröder, det är så kul att sitta tyst och lyssna på hur dom pratar, och tjoar och tjimar, det va ganska kul iaf :)
Söndag: chilla lite mer på morgonen, och sen klockan 2 drog man till kyrkan, det va ju så här konfa träff för alla grupper osv... sen kom man hem typ 20.00 och kolla tv och plugga lite, det vanliga..
Måndag : tog en tripp till skolan och gjorde prov och sluta typ 15.00, man kom hem ett tag och sen åkte till Styrelsemötet och sen va de ungdomsgruppen, och vi hade då en tårttävling och jag och mirjam gjorde en chokladpudding/ banan/ grädde tårta och på framsidan så gjorde vi två människor med strössel, det vart as fint, (ni kan se bilden där ner) Och tro det eller ej så vann vi :D  
* bästa fjäskning
* snyggast tårta
* bra sammarbete
* utsmyckningen (det rosa pappret runt om) 

 
Tisdag (idag) : ingen skola idag för de är studiedag så det blir att chilla framför datorn eftersom det är en hantverkare som lägger vårt klinkers golv så kan jag inte göra så mkt mer än att vara framför datorn och kolla film typ :/  ska nörda lite på min blogg typ lägga upp fina bilder som jag har tagit i jul och grejer så jag överlever :)


Min söta kusin, Svea <3









bror i grönt <3


nyårskram

looove to you my baby girl

pussssssss :L

Peace Out <3

...!

känner för att lägga ut lite julbilder :)







det här är vad dagen erbjuder :) kommer lite fler bilder kanske på måndag!